S363 - English Conversation (B2)

Datum: 12.10.2021 18:00 Uhr
Ende: 12.10.2021 19:30 Uhr
Ort: vhs Kursraum 1
BZA, Königstr. 1
Dozent: Jürgen Schmidt, Moderator für Fremdsprachen

Participants should have a good command of English to express their opinion about various subjects of daily and social life. The main goal is to bolster the students’ confidence in their ability to hold their own in every days conversation through discussion of current affairs. Selection of specific course topics, preferably in close coordination between teacher and students.

Vorkenntnisse: Ab B2

9 Termine, 18 UE

BITTE KURSGEBÜHR SPÄTESTENS BEI KURSSTART ÜBERWEISEN!